ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

«Το τι γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ μιλάω πάντα σαν συνεργάτιδα του Θέμη»

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει»

Νέες δηλώσεις για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη έκανε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή είπε πως εκείνη τον γνωρίζει σαν συνεργάτη.

«Τον Θέμη τον ξέρω σαν συνεργάτη, τον ξέρω στη δουλειά και είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας. Δεν έχει κόμπλεξ, επίσης πολύ σημαντικό στη δουλειά μας. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ μα ποτέ, ούτε καν να σηκώνει τη φωνή του, πόσω μάλλον δεν να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις», ανέφερε αρχικά η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια τόνισε ότι: «Βέβαια, το τι γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ μιλάω πάντα σαν συνεργάτιδα του Θέμη. Δεν μπορώ να φανταστώ αυτόν τον άνθρωπο, που ούτε καν έχει σηκώσει τη φωνή του, να προβεί σε τέτοιες πράξεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάσα Μπάστα είπε επίσης: «Κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας από οποιαδήποτε πλευρά κι αν γίνεται αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.