ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας

Υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο Δημήτρης Κόκοτας

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, μετά από το έμφραγμα που υπέστη, κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US, ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κι αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, αφότου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής, η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η κατάσταση της υγείας του παραμένει η ίδια. Οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν να γίνει ένα θαύμα και να επανέλθει γρήγορα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η σύζυγός του, Κατερίνα.

«Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Δεν τον έχουν ξυπνήσει ακόμα, η οικογένεια είναι αισιόδοξη. Είναι ακόμα διασωληνωμένος. Αναμένουν ένα θαύμα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού», το πρωί του Σαββάτου, η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε: «Τον είδα, είναι σε καταστολή, του μιλάω μόνο εγώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση, πραγματικά μην το ζήσει κανείς αυτό. Τα 24ωρα αυτά μου φαίνονται αιώνες. Δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάτι, δεν πίνει, δεν καπνίζει, προσέχει τη διατροφή του».

Τέλος, ευχαρίστησε το κοινό για τα μηνύματα που έχει δεχτεί και τη στήριξή του στον Δημήτρη Κόκοτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη. Θέλω να τελειώσει σήμερα αυτό. Περιμένουμε να γίνει το θαύμα», δήλωσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.