ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Σ.Γαρδέλη: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ – Είμαι σε αδιέξοδο»

«Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης»

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Σ.Γαρδέλη: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ – Είμαι σε αδιέξοδο»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αποκάλυψε ότι έχει ένα μεγάλο χρέος, γεγονός που οδήγησε το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό να βγει σε πλειστηριασμό.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε αρχικά: «Έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Είμαι σε αδιέξοδο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη κι εξήγησε την άποψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ το μόνο που είπα είναι πως γενικά, δεν μου αρέσει να προβάλλεται η σεξουαλική ζωή του καθενός είτε είναι gay είτε straight. Έγραψαν πολύ άσχημα σχόλια στη Φαίη Σκορδά για όσα μου είπε. Χαζομάρα μου που είπα “βγάλε το ακουστικό”», παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.