
Γενέθλια είχε χθες (23/10) η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία έκανε το πάρτι γενεθλίων της σε ρυθμούς Halloween.
Η γνωστή τραγουδίστρια, ντύθηκε διαβολάκι, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Μεγαλύτερη, σοφότερη και πιο καυτή» ήταν το μήνυμα πάνω στην τούρτα με σχήμα καρδιάς, της Ανδρομάχης.
Στο πάρτι της εκτός από τον σύζυγό της Ανδρομάχης, Γιώργο Λιβάνη που ντύθηκε δαίμονας ράπερ, βρέθηκε και η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη η οποία ντύθηκε ματωμένη νύφη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.