ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Σεισμό» στο Instagram προκάλεσε η Elizabeth Hurley – Ποζάρει μέσα στη σάουνα μόνο με μια πετσέτα (βίντεο)

Οι ακόλουθοί της της έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνισή της στα 58 της έτη

«Σεισμό» στο Instagram προκάλεσε η Elizabeth Hurley – Ποζάρει μέσα στη σάουνα μόνο με μια πετσέτα (βίντεο)

Η Elizabeth Hurley για ακόμη μία φορά προκάλεσε «σεισμό» στα social media καθώς δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να μπαίνει στη σάουνα και ένα ακόμη στο οποίο απολάμβανε το μασάζ της στο νερό.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ταϊλάνδη, η Elizabeth Hurley απόλαυσε όλες τις παροχές του ξενοδοχείου που διέμενε και θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της την εμπειρία της.

Χαμογελώντας στην κάμερα τη βλέπουμε να μπαίνει στη σάουνα, φορώντας μόνο μία πετσέτα, η οποία διακριτικά πέφτει από πάνω της όταν εκείνη βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο.

«Λίγη ζέστη s-s-steam #chivasom #thailand 💗», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία συνοδεύεται από ένα απόσπασμα από την επιτυχία του Sade Is It A Crime. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να επαινέσουν την εμφάνισή της πλημμυρίζοντας την ενότητα με τα σχόλια και ζητώντας της να ανοίξει τη δική της σελίδα OnlyFans.

Στο δεύτερο video τη βλέπουμε να βουτά σε μία πισίνα φορώντας ένα γαλάζιο μπικίνι από το δικό της brand και βαράκια στα πόδια και να απολαμβάνει «μία από τις καλύτερες συνεδρίες stretching» που είχε ποτέ.

Και σε αυτή την περίπτωση οι ακόλουθοί της της έδωσαν συγχαρητήρια για την εμφάνισή της στα 58 της και την προέτρεψαν να συνεχίσει έτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.