ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σεξ ναρκωτικά & ψυχικές ασθένειες στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ρόμπι Γούιλιαμς

«Δεν υπάρχουν κανόνες», τόνισε ο τραγουδιστής

Σεξ ναρκωτικά & ψυχικές ασθένειες στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ρόμπι Γούιλιαμς

Γεμάτο σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες θα είναι το ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς που ετοιμάζεται για το Netflix, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 48χρονος τραγουδιστής αποκάλεσε «τυχερούς» τους δημιουργούς του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του γιατί «είναι πιο διαθέσιμος από κάθε άλλο καλλιτέχνη να εκτεθεί».

Μιλώντας στην εκπομπή «The Mike Hosking Breakfast», υποσχέθηκε ότι «το ντοκιμαντέρ του στο Netflix θα είναι γεμάτο με σεξ, ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες», επιμένοντας ότι δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά στα γυρίσματα.

Ο 48χρονος τραγουδιστής μάλιστα, θα συμμετέχει στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα γυριστεί μέσα στην αξίας 17,5 εκατομμυρίων λιρών έπαυλή του, στο Κένσινγκτον του Λονδίνου.

«Θα είναι γεμάτο σεξ και ναρκωτικά και ψυχικές ασθένειες. Δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει και τα καλά και τα κακά και ότι θα δίνει τόση πολλή πληροφορία για τη ζωή μου και τις στιγμές μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή.

Ακόμη, θέλησε να τονίσει, ότι δε θα υπάρχουν περιορισμοί.

«Δεν υπάρχουν κανόνες. Είμαι πιο πρόθυμος από όλους να τα συμπεριλάβω όλα μέσα. Πολύ σπάνια θα τύχει να πω “αυτό πάει πολύ, βγάλτε το”. Συνήθως σκέφτομαι “αυτό δεν είναι αρκετό”», είπε.

Ο ρόλος του στην υλοποίηση του project και τη μεταφορά της ζωής του στη μικρή οθόνη θα έχει να κάνει με το συγγραφικό κομμάτι του ντοκιμαντέρ και όπως δήλωσε δεν πρόκειται να κρατήσει κρυφή καμία αλήθεια για τη ζωή του.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δείχνουν μία ωραιοποιημένη πτυχή του εαυτού τους επειδή φοβούνται να δώσουν τόσο πολλά για την πραγματική τους ζωή», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη σκηνοθεσία του βιογραφικού ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς έχει αναλάβει ο Αυστραλός σκηνοθέτης, Μάικλ Γκρέισι, ενώ τον τραγουδιστή σε νεότερη ηλικία θα υποδυθεί ο Βρετανός ηθοποιός, Τζόνο Ντέιβις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.