ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σελίν Ντιόν: Αγανάκτηση προκαλεί ο αποκλεισμός της από τη «Λίστα των Μεγαλύτερων Τραγουδιστών»

Η λίστα δημοσιεύτηκε την Πρωτοχρονιά, και συμπεριλαμβάνει από την Αρίθα Φράνκλιν μέχρι τη Rosalía

Σελίν Ντιόν: Αγανάκτηση προκαλεί ο αποκλεισμός της από τη «Λίστα των Μεγαλύτερων Τραγουδιστών»

Αγανάκτηση προκάλεσε ο αποκλεισμός της Σελίν Ντιόν από τη λίστα του περιοδικού «Rolling Stone» με τους 200 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, προκαλώντας την οργή των θαυμαστών της.

Η λίστα δημοσιεύτηκε την Πρωτοχρονιά, και συμπεριλαμβάνει από την Αρίθα Φράνκλιν μέχρι τη Rosalía, αλλά και πολλούς άλλους καλλιτέχνες γνωστούς που ξεχώρισαν στο τραγούδι.

Η απουσία της Σελίν Ντιόν από τη λίστα προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Με σεβασμό, η απουσία της Σελίν Ντιόν, αναμφισβήτητα η καλύτερη τεχνικά φωνή όλων των εποχών, από αυτή τη λίστα είναι οριακή προδοτική», έγραψε στο Twitter ο παραγωγός Τζέιμι Λάμπερτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαμαρτυρία τέλος εξέφρασαν και για την απουσία άλλων καλλιτεχνών από τη λίστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.