Σενάριο δίκης Ντεπ – Χερντ: Τι θα συμβεί αν οι ισχυρισμοί της Χερντ αποδειχνούν ψευδείς

Την Τρίτη η απόφαση

Σενάριο δίκης Ντεπ – Χερντ: Τι θα συμβεί αν οι ισχυρισμοί της Χερντ αποδειχνούν ψευδείς

Οι ένορκοι δεν κατέληξαν σε ομόφωνη απόφαση, οπότε η δίκη παίρνει παράταση – Τι θα συμβεί αν οι ισχυρισμοί της Χερντ αποδειχθούν ψευδείς 

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου και οι δικηγόροι των δύο ηθοποιών έδωσαν τις τελικές τους αγορεύσεις.

H επιτροπή εξέτασε τις ετυμηγορίες, προκειμένου να ανακοινώσει την απόφαση. Ωστόσο, δεν κατάφερε να καταλήξει σε ομόφωνη απόφαση, οπότε θα συνεδριάσει ξανά την Τρίτη στις 9 το πρωί, καθώς τη Δευτέρα είναι η αργία της Ημέρας Μνήμης στις ΗΠΑ.

Δείτε τη δίκη:

Και οι δύο πλευρές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, με τη νομική ομάδα του Ντεπ να κάνει το αδύνατον δυνατό για να αποκαταστήσει την καλή του φήμη, μετά τις κατηγορίες που έχει δεχτεί από την πρώην σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, η Άμπερ Χερντ τον κατηγορεί για ενδοοικογενειακή βία, λεκτική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής βλάβης.

Το κοινό ωστόσο, καθώς και πολλοί celebrities, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση, κάνουν λόγο για «ψευδείς κατηγορίες, που αποσκοπούν στο οικονομικό κέρδος, ενώ έχουν ως στόχο να αμαυρώσουν το όνομα ενός σπουδαίου ανθρώπου».

«Πριν από δύο χρόνια, έγινα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπούσε την ενδοοικογενειακή βία κι ένιωσα σε όλη της τη δύναμη την οργή της κοινωνίας μας για τις γυναίκες που μιλάνε», έγραψε σε άρθρο της το 2016 στη Washington Post η Άμπερ Χερντ και εκεί κρύβεται η ουσία όλης της υπόθεσης.

Μπορεί η Άμπερ Χερντ να ισχυρίζεται ότι δεν κατονόμασε ποτέ τον Τζόνι Ντεπ και πως εκείνος της στερεί την ελευθερία του λόγου της, γιατί φοβάται για τη φήμη του, όμως όλοι δείχνουν να είναι… απέναντί της.

Όπως ανέφερε και η δικηγόρος του ηθοποιού, Καμίλα Βάσκεζ, η Άμπερ Χερντ μπορεί να μην αναφέρθηκε στο όνομά του, όμως τον «σκιαγράφησε» στο άρθρο της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για εκείνον. Ως συνέπεια αυτού, ο Τζόνι Ντεπ έχασε δεκάδες ρόλους στο Χόλιγουντ.

«Ενώ το όνομα του κυρίου Ντεπ θα αμαυρωθεί για πάντα από αυτούς τους φρικτούς και ψευδείς ισχυρισμούς, αυτή η υπόθεση είναι για να σας πει την ιστορία του και την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη. Πρόκειται για την αποκατάσταση της χαμένης του φήμης. Έχει να κάνει με το να δείξουμε στα παιδιά του κυρίου Ντεπ, τη Λίλι-Ρόουζ και τον Τζακ, ότι αξίζει να παλέψουμε για την αλήθεια. Σας είπε την αλήθεια, την ακριβή αλήθεια, ακόμη και αν είναι αρκετά ενοχλητική, ακόμα και για τον ίδιο. Ήξερε ότι αυτό θα συνέβαινε, όταν έφερε αυτή την υπόθεση στην επιφάνεια. Σας παρακαλούμε να του δώσετε πίσω το όνομά του, τη φήμη του και την καριέρα του», δήλωσε ο κύριος Τσου, δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ στη χθεσινή δίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.