ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σίντι Κρόφορντ: Το «καυτό» στιγμιότυπο από τα… παλιά που έριξε το Instagram (βίντεο)

Oι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με την ανάρτησή της

Σίντι Κρόφορντ: Το «καυτό» στιγμιότυπο από τα… παλιά που έριξε το Instagram (βίντεο)

Το διάσημο μοντέλο Σίντι Κρόφορντ «ανέβασε» ένα video με αναδρομικές φωτογραφίες της με μαγιό και έκανε τους θαυμαστές της να παραληρούν.

Το 57χρονο μοντέλο, που πρόσφατα έδειξε το εντυπωσιακό της σώμα κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στην καυτή έρημο, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Έτοιμη για το καλοκαίρι».

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έγινε για πρώτη φορά γνωστή στη βιομηχανία της μόδας τη δεκαετία του 1980, εντυπωσίασε με ένα εφαρμοστό, κίτρινο ολόσωμο μαγιό που φορούσε το 1990.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της ξετρελάθηκαν με την ανάρτησή της. Μάλιστα, η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, έγραψε: «Τόσο υπέροχο!», ενώ ο πρωταγωνιστής του «No Country For Old Men», Τζος Μπρόλιν, πρόσθεσε ένα σωρό κόκκινα emojis καρδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.