
Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο και μοιράζεται με τους ακολούθους της όμορφες στιγμές της.
Ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις, ξεχωρίζει μια όπου ποζάρει με ροζ στράπλες μπικίνι, καθισμένη πάνω σε βράχια, στην πανέμορφη παραλία Κολυμπήθρες της Πάρου.


Μετά την παύση της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για το καλοκαίρι, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει επιδοθεί σε καλοκαιρινές εξορμήσεις στα νησιά του Αιγαίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.