ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Σοφία Δανέζη: «Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος – Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες»

«Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι»

Σοφία Δανέζη: «Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος – Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες»

Η Σοφία Δανέζη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για το Big Brother, το τραγούδι, το J2US, αλλά και την κατάθλιψη.

«Πήγα στο Big Brother για να με μάθει ο κόσμος. Μετά το παιχνίδι πίστευα ότι τα πράγματα θα πήγαιναν λίγο καλύτερα, αλλά πέσαμε σε μια εποχή που ο κορωνοϊός επικρατεί ακόμη.

Απέρριψα την πρόταση που μου έγινε για την τηλεόραση γιατί η δουλειά μου είναι το τραγούδι.

Δεν με ενδιέφερε να είμαι σε ένα πάνελ και να λέω τη γνώμη μου, που ούτε εμένα με νοιάζει. Θα ήθελα να είμαι στο J2US γιατί αυτό το show έχει σχέση με το τραγούδι. Θα ήθελα για ταίρι μου τον Νίκο Μουτσινά.

Δεν έχω να αποδείξω τίποτα για το χαρακτήρα μου σε άτομα που δεν αγαπώ. Πληρώνω από την τσέπη μου τα τραγούδια και τα βίντεοκλιπ με τις εμφανίσεις μου που κάνω στην επαρχία.

Έχω πει πολλές φορές πως θα σταματήσω να ασχολούμαι με το τραγούδι. Εκεί που είπα τέλος το τραγούδι, μου έκαναν 10 προτάσεις», είπε αρχικά η Σοφία Δανέζη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σοφία Δανέζη είπε επίσης: «Η κατάθλιψη μού κρατάει τρεις μέρες. Όταν με πιάνει πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι. Είναι πολύτιμη η συμβουλή του ειδικού στη ζωή μου, φτάνεις μέχρι τον πάτο, δεν έχει άλλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.