ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σοφία Βεργκάρα: Οι φωτογραφίες με ολόσωμο μαγιό που σε «στέλνουν» (φωτο)

Πολύ σέξι στα 50 της η κολομβιανή ηθοποιός

Σοφία Βεργκάρα: Οι φωτογραφίες με ολόσωμο μαγιό που σε «στέλνουν» (φωτο)

Η 50χρονη Σοφία Βεργκάρα, έδειχνε υπέροχη με ένα μπλε και λευκό ολόσωμο μαγιό Dolce and Gabbana την Κυριακή της Πρωτοχρονιάς.

Η Κολομβιανή ηθοποιός έδειξε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της σε μερικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα stories της γράφοντας: «Όλα Dolce για να ξεκινήσει η χρονιά».

Η ηθοποιός ανέβασε δύο ολόσωμες φωτογραφίες της και στις οποίες φαινόταν το πόσο καλλίγραμμο σώμα έχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.