ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σοφία Βεργκάρα: Τo hot είδωλο των 90’s έκανε throwback σαγηνεύοντας με τα… κολομβιανά της προσόντα

Η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν για μία καμπάνια αντηλιακού

Σοφία Βεργκάρα: Τo hot είδωλο των 90’s έκανε throwback σαγηνεύοντας με τα… κολομβιανά της προσόντα

H Σοφία Βεργκάρα έκανε μία έκπληξη στους 31,7 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram , «ανεβάζοντας» δύο «καυτές» φωτογραφίες της από τη δεκαετία του ’90.

Η 51χρονη καλλονή από την Κολομβία- που δείπνησε στο Nobu Malibu πριν από μέρες – δημοσίευσε εικόνες της από την παραλία καθώς προωθούσε το νέο της προϊόν Transforma από την Toty.

Η πρώην σταρ του «Modern Family» ανέβασε μια φωτογραφία της φορώντας δαντελωτά μαύρα εσώρουχα με φόντο την άμμο. Ένα άλλο στιγμιότυπο ήταν ακόμη πιο αποκαλυπτικό καθώς τη δείχνει με την πλάτη γυρισμένη, ενώ στέκεται τόπλες, αντικρίζοντας τον ωκεανό.

Έγραψε στη λεζάντα, «Ο λόγος για τον οποίο είμαι εμμονική τώρα για τη χρήση του Transforma στα 51 μου. Όλα αυτά τα χρόνια απροστάτευτου ήλιου τη δεκαετία του ’90!».

Στη φωτογραφία με τα αποκαλυπτικά εσώρουχα, έγραψε: «Αν διασκέδαζες πολύ στον ήλιο όπως εγώ, χρειάζεσαι το Transforma τώρα!».

Νωρίτερα την ίδια μέρα μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει ένα λευκό μπουκάλι του προϊόντος που προωθεί.

Η ανάρτηση είχε λεζάντα, «Η συνολική μεταμόρφωση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο είναι εδώ. Αυτός ο ορός του ιερού δισκοπότηρου μειώνει τα μαύρα στίγματα, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, λειαίνει την υφή του δέρματος και πολλά άλλα!».

Η Βεργκάρα παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό της το brand ομορφιάς τον Ιούνιο, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Τζο Μανγκανιέλο. Η πρώτη ανάρτηση στη σελίδα του Toty στο Instagram κοινοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου και παρουσίαζε την κριτή από το σόου «Aμερική έχεις ταλέντο» να πέφτει σε ένα βελούδινο λευκό κρεβάτι καθώς ηχογραφούσε τον εαυτό της. «Ετοιμαστείτε. Το αγαπημένο μου μυστικό ομορφιάς έρχεται σύντομα» έλεγε.

H Σ.Βεργκάρα αναφέρθηκε πριν απο λίγο καιρό στο διαζύγιό της από τον Τζο Μανγκανιέλο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για επτά χρόνια. «Πολλές αλλαγές, πολλά καλά και τρέλες, αλλά και κακά πράγματα. Συμβαίνουν όλα. Ξέρετε, είναι αυτά που κάνουν τη ζωή τόσο διασκεδαστική κι ενδιαφέρουσα», εξήγησε.

Παρά το διαζύγιό της, τόνισε μάλιστα, πως πιστεύει ότι την περιμένουν ακόμα πολλά καλά πράγματα.«Πάντα υπάρχει χρόνος για περισσότερα καλά πράγματα». Δύο σχεδόν μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύζυγός της προχώρησε τη ζωή του με την επίσης ηθοποιό, Κέιτλιν Ο’ Κόνορ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.