ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σούζαν Σαράντον: Συνελήφθη σε διαμαρτυρία για τον κατώτατο μισθό στη Νέα Υόρκη

Συνελήφθη μαζί με 8 άλλους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία

Σούζαν Σαράντον: Συνελήφθη σε διαμαρτυρία για τον κατώτατο μισθό στη Νέα Υόρκη

Η Σούζαν Σαράντον συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στο Καπιτώλιο στο Όλμπανι, υπέρ των εργαζομένων σε εστιατόρια που αγωνίζονται να συμπεριληφθούν στην αύξηση του κατώτατου μισθού για τους εργαζόμενους της Πολιτείας.

Σύμφωνα με το Spectrum News 1 Albany, η Σούζαν Σαράντον συνελήφθη μαζί με 8 άλλους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία, μεταξύ αυτών και η υποψήφια αντικυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άννα Μαρία Αρτσίλα. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με την υποχρέωση να εμφανιστούν στο δικαστήριο σε μελλοντική ημερομηνία.

Ποιος πολιτικός αρχηγός, κατά τη γνώμη σας, έδωσε τις πιο πειστικές και ειλικρινείς απαντήσεις στο debate;

  • Κ.Μητσοτάκης (ΝΔ) (9%, 1.989 Votes)
  • Α.Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ) (17%, 3.955 Votes)
  • Ν.Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ) (2%, 443 Votes)
  • Δ.Κουτσούμπας (ΚΚΕ) (4%, 1.031 Votes)
  • Κ.Βελόπουλος (Ελληνική Λύση) (22%, 5.078 Votes)
  • Γ.Βαρουφάκης (ΜέΡΑ25) (4%, 905 Votes)
  • Κανένας (38%, 8.872 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (3%, 806 Votes)

Σύνολο ψήφων: 23.079

Loading ... Loading ...

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ζήτησαν οι εργαζόμενοι στα εστιατόρια να συμπεριληφθούν στη αύξηση του κατώτατου μισθού της πολιτείας της Νέας Υόρκης στα 17 δολάρια την ώρα.

Οι εργαζόμενοι σε εστιατόρια και σε επιχειρήσεις που λαμβάνουν φιλοδωρήματα εξαιρούνται από την αύξηση. Επί του παρόντος, οι υπάλληλοι εστιατορίων αμείβονται με 15 δολάρια την ώρα, συνδυάζοντας μισθό 10 δολαρίων και επίδομα φιλοδωρήματος που δεν υπερβαίνει τα 5 δολάρια.

Η Σούζαν Σαράντον συμμετέχει τακτικά σε διαδηλώσεις και την περασμένη εβδομάδα πήρε μέρος σε πορεία στη Νέα Υόρκη σε ένδειξη συμπαράστασης στα μέλη του Σωματείου Σεναριογράφων της Αμερικής που πραγματοποιούν απεργία διαρκείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχει επίσης συλληφθεί στο παρελθόν, το 2018, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στις μεταναστευτικές πολιτικές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.