Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εξακολουθώ να τον έχω φίλο μου ό,τι κι αν έχει συμβεί»

«Νομίζω ότι με αδίκησε με αυτά που είπε στο δικαστήριο, γιατί εκείνος ξέρει ότι έχω πει την αλήθεια» είπε

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Εξακολουθώ να τον έχω φίλο μου ό,τι κι αν έχει συμβεί»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις φιλίες του και όταν ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραδέχτηκε πως τον θεωρεί ακόμη φίλο του, παρά τα όσα έχουν συμβεί στις δικαστικές αίθουσες.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, είπε:

«Εγώ μέσα στην καρδιά μου φίλο τον είχα και εξακολουθώ να τον έχω ό,τι κι αν έχει συμβεί. Νομίζω ότι με αδίκησε με αυτά που είπε στο δικαστήριο, γιατί εκείνος ξέρει ότι έχω πει την αλήθεια. Όταν υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα που τριγυρίζει γύρω γύρω, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν πάνε να καταθέσουν αυτά που λένε γύρω γύρω στα αρμόδια όργανα, τότε αυτοί φταίνε . Δεν φταίω ούτε εγώ που το έχω ακούσει, ούτε ο Πέτρος που τα ακούει σαν κουτσομπολιό».

Όσο για τα σχόλια της Σοφίας Βογιατζάκη για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας επισήμανε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν με στενοχώρησε. Τα λέει ωραία για τον Κιμούλη γιατί και εγώ λέω ότι είναι μεγάλος ηθοποιός, απλά θα πρέπει η κάθε Σοφία να έχει πλήρη γνώση των καταγγελιών και να μην τις αψηφά. Πρέπει να σε ενδιαφέρει τι λένε οι ομότεχνοί σου και μάλιστα όταν είναι πολύ επώνυμα πρόσωπα που αποκλείεται όλοι αυτοί να λένε ψέματα για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.