ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Καταπληκτικός ηθοποιός ο Γ.Κιμούλης – Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί»

Πώς σχολίασε τις δηλώσεις του Τάσου Κωστή

Σπύρος Μπιμπίλας: «Καταπληκτικός ηθοποιός ο Γ.Κιμούλης – Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Τάσος Κωστής, αλλά και την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε αρχικά: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι επιθυμεί και μάλιστα, το κάνει πολύ ωραία, γιατί είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Αυτά που είχε πει, τα είδα πάλι παραφρασμένα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Κωστής πρόσφατα, για ηθοποιό, ο οποίος κατηγορείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Τάσος Κωστής κάνει, όπως κι άλλοι ηθοποιοί, δηλώσεις που μας προκαλούν και φόβο και απορία. Έχω δει τον Τάσο Κωστή να τσακώνεται πάρα πολύ με ηθοποιό που κατηγορείται αυτή τη στιγμή. Μόνο στα χέρια δεν είχαν πιαστεί για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά. Απορώ πώς κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις, παραξενεύομαι. Δεν σκέφτεται αυτούς που έχουν πάει σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους για να αντιμετωπίσουν αυτό που αντιμετώπισαν από συγκεκριμένους ανθρώπους;», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.