ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου χρωστάνε πάνω από 185.000 ευρώ από δανεικά»

«Θα είχα ξεχρεώσει ακόμα νωρίτερα το δάνειο του σπιτιού μου, αν μου είχαν επιστρέψει αυτά τα λεφτά»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου χρωστάνε πάνω από 185.000 ευρώ από δανεικά»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στις φορές αυτές, που βοήθησε κάποιον οικονομικά κι εκείνος τον εξαπάτησε.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ανέφερε: «Έχω βάλει λεφτά σε δουλειές άλλων, για να τους βοηθήσω, μπήκα ακόμη και ως εγγυητής δανείων για να βοηθήσω ανθρώπους που μου το ζήτησαν και στο τέλος, βρέθηκα να πληρώνω εγώ τα δάνειά τους».

«Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά. Έχω δανείσει σε συναδέλφους, θέατρα, σκηνοθέτες, φίλους που δεν μου τα επέστρεψαν ποτέ. Μου χρωστάνε πάνω από 185.000 ευρώ από δανεικά. Είχα πάρει δάνειο για το σπίτι μου, δικό μου, το οποίο σήμερα το έχω ξεχρεώσει και θα το είχα ξεχρεώσει ακόμα νωρίτερα, αν μου είχαν επιστρέψει αυτά τα λεφτά», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως έχει καταφέρει από τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, να κάνει ένα κομπόδεμα, ώστε να ζει άνετα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχω μαζέψει χρήματα για να περνάω πολύ όμορφα, να ζω σε ένα υπέροχο σπίτι που βλέπω την Ακρόπολη, να βοηθάω τους φίλους μου και να κάνω υπέροχα ταξίδια. Έχω τη σύνταξή μου και γενικά, είμαι καλά. Εξοχικό δεν ήθελα ποτέ να έχω», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.