ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στα «μαχαίρια» οι Μπραντζελίνα: «Για να μ’ εκδικηθεί πούλησε το μερίδιό της από το Miraval»

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ υποστηρίζει ότι ο ίδιος και η Αντζελίνα Τζολί είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα πουλούσαν ποτέ το μερίδιό τους εάν δεν το αποφάσιζαν από κοινού

Στα «μαχαίρια» οι Μπραντζελίνα: «Για να μ’ εκδικηθεί πούλησε το μερίδιό της από το Miraval»

Στα «μαχαίρια» βρίσκεται το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ να εξαπολύει νέα «πυρά προς την πρώην σύζυγό του λέγοντας ότι το εκδικήθηκε.

Ειδικότερα, Μπραντ Πιτ υποστήριξε ότι η Αντζελίνα Τζολί σχεδίαζε να πουλήσει κρυφά το μερίδιο που κατέχει η ίδια στο κτήμα Château Miraval, προκειμένου να τον εκδικηθεί για τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η Page Six, ο Αμερικανός σούπερ σταρ υποστηρίζει ότι ο ίδιος και η Αντζελίνα Τζολί είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα πουλούσαν ποτέ το μερίδιό τους εάν δεν το αποφάσιζαν από κοινού.

Όταν ωστόσο πήραν διαζύγιο το 2019, η Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε ότι θέλει να «ξεφορτωθεί» τη γαλλική περιουσία που απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ το 2008 έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων και την οποίαν κατείχαν από κοινού οι δυο διάσημοι καλλιτέχνες του Χόλιγουντ.

Το 2021, ο Μπραντ Πιτ έμαθε ότι η Αντζελίνα Τζολί είχε πουλήσει… πίσω από την πλάτη του το 50% του μεριδίου της σ’ έναν Ρώσο ολιγάρχη, του οποίοι πρόταση μάλιστα είχε απορρίψει ο ηθοποιός στο παρελθόν.

Ο Μπραντ Πιτ κάνει λόγο για εκδίκηση από την πλευρά της Αντζελίνα Τζολί, γεγονός που ενδέχεται να αληθεύει μιας και η ίδια είχε αρνηθεί ανάλογη πρόταση του πρώην συζύγου της, ο οποίος ήθελε να αποκτήσει το 100% της αν λόγω περιουσίας.

«Η απόφασή της να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις με τον Πιτ ήταν σκόπιμη και προφανής. Όπως θα αποδειχθεί στη δίκη, οι ενέργειες της Τζολί ήταν παράνομες, έβλαψαν σοβαρά και σκόπιμα τον Πιτ και έγιναν για να πλουτίσει άδικα η ίδια εις βάρος του», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.