ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σταμάτης Γαρδέλης: «Για εμένα το κρατητήριο ήταν ένα θεατρικό δρώμενο – Είχε πάρα πολύ σασπένς»

«Έδωσα και αυτόγραφα» είπε

Σταμάτης Γαρδέλης: «Για εμένα το κρατητήριο ήταν ένα θεατρικό δρώμενο – Είχε πάρα πολύ σασπένς»

Την εμπειρία του στο κρατητήριο περιέγραψε ο Σταμάτης Γαρδέλης, την οποία χαρακτήρισε ως «θεατρικό δρώμενο».

Μιλώντας στο «Πρωινό Σουσού» ο ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, τον διαπληκτισμό του με του υπαλλήλους στο Δασαρχείο στο Αιγάλεω και τη σύλληψή του. Ανάμεσα σε όσα περιέγραψε, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε πως όσο βρισκόταν στο κρατητήριο, έδωσε αυτόγραφα στους υπόλοιπους που ήταν εκεί.

Αρχικά, ο ηθοποιός είπε: «Άκουσα και έφτασα να βλέπω ότι φτάνω σε ισόβια κάθειρξη για ασήμαντη αφορμή. Συνάδελφός σας πήρε τη μάνα μου και της είπε “ο γιος σου είναι φυλακή γιατί χτύπησε πρόεδρο” Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Είχα μια αισιόδοξη κατάληξη. Νόμιζα ότι θα άνοιγε ο φάκελός μου, πήγα στη διεύθυνση δασών, άρχισε μία συζήτηση υψηλών τόνων και κάποιος έχασε την ψυχραιμία του και κάλεσε αστυνομία».

Όσο για το οικόπεδο, πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι του, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξήγησε: «Εγώ αγόρασα ένα οικόπεδο, έχτισα εκεί. Τους εξηγεί ο δασολόγος μου με εκθέσεις, η κοινή λογική λέει ότι θα αποκτήσει τον πραγματικό του χαρακτήρα το οικόπεδό μου. Νομίζω θα ακολουθηθεί μια διαδικασία που θα ξεδιαλύνει τον γόρδιο δεσμό (σ.σ. πρόστιμο). Δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός αλλά σε ένα σύστημα μεγαλώνει και μας ξεπερνάει το ζήτημα».

Για τις ώρες που πέρασε στο κρατητήριο, σχολίασε: «Είχε πάρα πολύ σασπένς η ιστορία, γιατί αφενός γνώρισα πολλούς ανθρώπους, αφετέρου δώσαμε αυτόγραφα. Για εμένα ήταν ένα θεατρικό δρώμενο. Δεν πέρασα άσχημα, ούτε όμορφα, ήταν σαν να μάζευα υλικό για το τελευταίο μου αφήγημα, ήταν ωραία εμπειρία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε: «Αισθάνομαι ότι ζω μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις. μαθαίνω πράγματα, να χειρίζομαι τον εαυτό μου, θεωρώ ότι έχουν απομυθοποιηθεί έννοιες όπως της ψυχιατρικής βοήθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.