ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σταύρος Νικολαΐδης: «Φίλος του πατέρα μου με παρενοχλούσε σεξουαλικά»

«Με κάλεσε να πάω σπίτι του να μου βάλει να ακούσω μουσική» αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός

Σταύρος Νικολαΐδης: «Φίλος του πατέρα μου με παρενοχλούσε σεξουαλικά»

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη από το παρελθόν προχώρησε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στο Star αποκάλυψε πως στα παιδικά του χρόνια, ο πατέρας ενός φίλου του αποπειράθηκε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

«Είχαμε ένα μεζεδοπωλείο και το λειτουργούσαμε οικογενειακώς. Ερχόταν σχεδόν καθημερινά ένας φίλος του πατέρα μου. Καθόμουν εγώ μαζί του και μου έλεγε διάφορα, είχα πάντα μια τάση να κάνω παρέα με μεγαλύτερους ανθρώπους.

Έτσι λοιπόν με κάλεσε να πάω σπίτι του να μου βάλει να ακούσω μουσική, κάποιους δίσκους. Θυμάμαι με πήγε ο πατέρας μου.

Ήταν σαν γκαρσονιέρα, δεν είχε σαλόνι. Κάτσαμε στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση και άρχισε να με χαϊδεύει. Εγώ ενώ αρχικά πάγωσα στα πρώτα αγγίγματα και ευτυχώς λειτούργησα γρήγορα.

Όταν πήγε να πάρει το χέρι μου πετάχτηκα και είπα ότι θέλω να πάω στην τουαλέτα. Όπως πήγαινα, κάνω μια απότομη κίνηση και ανοίγω την πόρτα, ευτυχώς δεν είχε κλειδώσει και κατεβαίνω τα σκαλιά δύο δύο και παίρνω τον πατέρα μου να έρθει να με πάρει.

Ο πατέρας μου δεν είναι ο άνθρωπος που θα πήγαινε να του ζητήσει τον λόγο, να τον βουτήξει από τον γιακά, όπως θα έκανα εγώ αν συνέβαινε στον γιο μου» αποκάλυψε.

«Ημουν 14 ετών. Τα είχα πολύ βαθιά φυλαγμένα μέσα μου. Όταν βγήκε το «metoo», επειδή το βάρος είχε δοθεί περισσότερο στην κακοποίηση στους χώρους εργασίας, δεν θεώρησα ότι μπορώ να πω κάτι τέτοιο.

Ο λόγος που αποφάσισα τώρα να το κάνω είναι ότι βλέπω τόσες πολλές περιπτώσεις γύρω μου. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο παιδί μου νομίζω πως θα ήμουν εγώ που θα έμπαινα φυλακή» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.