Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

«Στάζει μέλι» για τον Χ.Φερεντίνο η Κ.Καραβάτου: «Είναι καταπληκτικός – Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία τους στο ραδιόφωνο

«Στάζει μέλι» για τον Χ.Φερεντίνο η Κ.Καραβάτου: «Είναι καταπληκτικός – Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα»

Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής που δέχτηκε, για τη ραδιοφωνική συνεργασία με τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά και για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο και την καλή χημεία που έχουν στη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνουν μαζί, η Κατερίνα Καραβάτου είπε:

«Με τον Χρήστο Φερεντίνο θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, του έχω εμπιστοσύνη και μου φέρεται καταπληκτικά.

Είναι ένας καταπληκτικός παρουσιαστής και υπέροχος άνθρωπος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συνεργασία μας».

Σημειώνεται, πως το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τους δύο παρουσιαστές να έχουν έρθει πιο κοντά και να είναι σχέση, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια τις έχει διαψεύσει.

Όσο για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία παραμένει άγνωστη μετά το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη, η ίδια απάντησε:

«Αν είναι να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή, θα το πω μόνη μου στον χρόνο που εγώ θα επιλέξω και έχει να κάνει με θέματα οικογενειακά».

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε αναφέρει σε δηλώσεις που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβρη για τα δημοσιεύματα περί σχέσης με τον Χρήστο Φερεντίνο:

«Είμαι πολύ καλά και το ίδιο επιθυμώ δι΄υμάς. Το να είναι κανείς καλά στην προσωπική του ζωή φέρνει πολλή χαρά.

Δεν με απασχολούν καθόλου τα δημοσιεύματα και αν δεν αφορούσαν έναν άμεσο συνεργάτη μου που είναι ο Χρήστος δεν τα σχολιάζω και ποτέ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια σχέση, οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω, απλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό.

Επειδή έχω τα δύο παιδιά μου που δεν είναι τόσο μικρά για να μην διαβάζουν, δεν θέλω να αναφέρομαι στις φήμες για την προσωπική μου ζωή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.