ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στέλιος Ρόκκος: Tι απάντησε για το φιλί με τον Αντρέα Γεωργίου

Τι είπε ο διάσημος τραγουδιστής

Στέλιος Ρόκκος: Tι απάντησε για το φιλί με τον Αντρέα Γεωργίου

Το φιλί του Στέλιου Ρόκκου και του Αντρέα Γεωργίου προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με κάποιους να καταφεύγουν ακόμα στην νομική οδό κάνοντας μήνυση στον τραγουδιστή.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Στέλιος Ρόκκος αστειεύτηκε για το περιστατικό ενώ τόνισε πως πρόκειται για μια στιγμή που έχουμε βρεθεί όλοι μας.

“Για το φιλί, με πήρε ο Αντρέας Γεωργίου τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει… καθυστέρηση. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας, το να χαιρετήσεις έναν φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, αυτός να γυρίσει στο λάθος χρόνο και να τον φιλήσεις στο στόμα. Το έχουμε πάθει όλοι μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχουν άνθρωποι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, πολλοί παρεξηγήθηκαν από αυτό, ένας παπάς μάλιστα μας έκαναν μήνυση. Αυτός πρέπει να δώσει εξήγηση στα παιδιά του, τα παιδιά μου εγώ δεν τα έχω μεγαλώσει με το να μισούν την διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις. Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας” τόνισε ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.