
Ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Καμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, βρέθηκε στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει το «tour» των διακοπών του, αρχής γενομένης από τα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα από την Βουλιαγμένη.
Εκεί, φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, με τον Νταγκεστανό αθλητή να είναι ιδιαίτερα δεκτικός ως προς την φωτογράφηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από τους δύο υιούς των παρουσιαστών Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα, που έτυχε εκείνη την ώρα να βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους στο ίδιο κατάστημα.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:
Ακολούθως, επισκέφθηκε την Ακρόπολη και έμεινε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από την ελληνική πρωτεύουσα.
Ελληνική πηγή κοντά στο περιβάλλον του πρώην πρωταθλητή του UFC, όπου και επισκέφθηκε -μεταξύ άλλων- κατά την άφιξή του στη χώρα μας, ανέφερε στο pronews.gr, ότι ο ίδιος είναι λάτρης της αρχαίας Ελλάδας και του αρχαιοελληνικού πολιτισμού.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:
Πιθανότατα, όπως αναφέρεται, να επισκεφθεί τον Αύγουστο και την Σπάρτη, προκειμένου να ξεναγηθεί στα αρχαία της πόλης των Λακεδαιμονίων.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.