
Μετά τη μεγάλη συναυλία των Metallica στην Αθήνα, ο κιθαρίστας Kirk Hammett και ο μπασίστας Robert Trujillo ταξίδεψαν στην Τουρκία για μια σύντομη απόδραση.
Οι δύο μουσικοί επισκέφθηκαν ιστορικά και τουριστικά σημεία στην περιοχή του Ντενιζλί, λίγες ώρες μετά τη συναυλία στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, όπου οι Metallica εμφανίστηκαν μπροστά σε περίπου 90.000 θεατές.
Το συγκρότημα ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων το «Ζορμπά», αλλά και το «Δε χωράς πουθενά» από τις Τρύπες.
Στη συνέχεια, ο Χάμετ και ο Τρουχίγιο ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στην Τουρκία και περιηγήθηκαν στην αρχαία πόλη της Ιεραπόλεως, καθώς και στο Pamukkale.
Ο Χάμετ δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Βρίσκουμε έμπνευση με τον Τρουχίγιο στην αρχαία ελληνορωμαϊκή πόλη της Ιεράπολης».
View this post on Instagram
Στην ανάρτηση περιλαμβανόταν και στιγμιότυπο του Τρουχίγιο να ποζάρει με την κιθάρα του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.