ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Στίβεν Σιγκάλ – Ρώσος πολίτης από το 2016: Μετά το Κίεβο πήγε στη Ρωσία – Θαυμάζει τον Β. Πούτιν

Υπερασπίζεται την επίσκεψή του σε ρωσικό στρατόπεδο φυλακών και αυτοαποκαλείται «διπλωμάτης»

Στίβεν Σιγκάλ – Ρώσος πολίτης από το 2016: Μετά το Κίεβο πήγε στη Ρωσία – Θαυμάζει τον Β. Πούτιν

Ο Αμερικανός ηθοποιός και φίλος του Βλαντιμίρ Πούτιν Στίβεν Σίγκαλ εμφανίστηκε στα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να υπερασπιστεί την επίσκεψή του σε μια φυλακή που βρίσκεται στην Ολενίβκα, όπου τουλάχιστον 50 Ουκρανοί αιχμάλωτοι σκοτώθηκαν τον περασμένο μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης είναι Ρώσος πολίτης από το 2016 και, όπως δήλωσε, επισκέφθηκε το σημείο προκειμένου να δει «αποδεικτικά στοιχεία» για το τι συνέβη.

Στη συνέχεια αφου αποκάλεσε τον εαυτό του «διπλωμάτη», τόνισε ότι κάνει παραγωγή ενός «αμερόληπτου» ντοκιμαντέρ σχετικά με τον πόλεμο. Και όλα αυτά την ώρα που δηλώνει την αγάπη αλλά και τον θαυμασμό του για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται ότι το 2017 απαγορεύτηκε στον Στίβεν Σιγκάλ, για πέντε χρόνια, η είσοδος στην Ουκρανία. Και αυτό διότι το 2016 ο Πούτιν του είχε δώσει τη ρωσική υπηκοότητα ενώ του παρέδωσε προσωπικά το ρωσικό του διαβατήριο, αφού υποστήριξε ανοιχτά την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.