ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στο Άγιο Όρος ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο

Θα παραμείνει εκεί μέχρι την Κυριακή

Στο Άγιο Όρος ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, μερικές εβδομάδες μετά την εκούσια νοσηλεία του στο ψυχιατρείο στο «Δαφνί».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο γνωστός ηθοποιός, στην προσπάθειά του να ξαναβρεί τον εαυτό του και τις ισορροπίες του έπειτα από τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και η οποία τον οδήγησε στο να αναζητήσει ψυχιατρική βοήθεια, ταξίδεψε στο Άγιο Όρος και εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται δίπλα στον πνευματικό του.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει στο Άγιο Όρος μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Η ίδια πηγή σημειώνει πως, την προσεχή Δευτέρα, ο ηθοποιός θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του «Πλάτωνα», ενώ αμφότεροι επιβεβαίωσαν το επερχόμενο ραντεβού τους στην εφημερίδα.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι έτοιμος να υλοποιήσει και την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων.

Σταμάτης Γαρδέλης: Η περιπέτεια με την υγεία του

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη είχε γίνει γνωστό ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης, λόγω και σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, παρουσίασε αυτοκτονικές τάσεις και πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια, απευθυνόμενος στο «Δαφνί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη νοσηλεία αρκετών ημερών, και τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής, ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από την Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί», με τον ίδιο να καταγράφεται λίγο καιρό αργότερα από τις τηλεοπτικές κάμερες, να έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.