ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Στον γάμο της Ε.Ελέτσι με τον Ν.Λεμονίδη το «πάρτι»… φοροδιαφυγής – «Ήταν όλα ανταποδοτικά από γνωριμίες μου»

«Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ αλλα δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά»

Στον γάμο της Ε.Ελέτσι με τον Ν.Λεμονίδη το «πάρτι»… φοροδιαφυγής – «Ήταν όλα ανταποδοτικά από γνωριμίες μου»

Η μεγάλη φοροδιαφυγή που εντόπισε η ΑΑΔΕ μέσα από τα social media, αφορά τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, ο οποίος έγινε πριν από μερικές εβδομάδες.

Βέβαια, το ζήτημα είναι ποιον ακριβώς ενδιαφέρει αυτή η φοροδιαφυγή, σε μία συγκυρία που η κυβέρνηση όλως τυχαίως αναζητούσε μία είδηση για α αλλάξει την ατζέντα, λόγω της κατακραυγής που έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία με το ν/σ για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο ανακίνησαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Η ίδια μιλώντας σε ιστοσελίδα, έδωσε την πρώτη απάντησή της για όσα αποκάλυψαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ υποστηρίζοντας ότι δεν πλήρωσε τίποτα γιατί «ήταν όλα ανταποδοτικά από τις γνωριμίες που έχω».

Η πρώην παίχτρια του Survivor κάνει λόγο για «συνεργασίες» με άτομα που «θα φαίνονταν και αυτοί μέσα στον γάμο». Χαρακτηριστικό των ισχυρισμών της όσα λέει για τον Τριαντάφυλλο που τραγούδησε στον γάμο της: «είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά;».

Η ίδια επιβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο κατάστημά της προσθέτοντας, μάλιστα, «στην τελική όλοι το κάνουν έτσι. Ποιοι πληρώνουν τη σήμερον ημέρα;»

Σύμφωνα με την ίδια ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί της ανήσυχοι όλοι οι συντελεστές του γάμου και της είπαν «εμείς Ελιζαμπεθ στα κάναμε δώρο για να μας διαφημίσεις, υπάρχει πρόβλημα;».

Όλη η δήλωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι:

«Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες; Είναι όλα ανταποδοτικά, από τις γνωριμίες που έχω. Όλοι όταν έμαθαν για τον γάμο μου ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου για διαφημιστικούς λόγους.

Θα φαίνονταν και αυτοί μέσα από τον γάμο. Η τούρτα για παράδειγμα ήταν διαφημιστικό και ήταν από φελιζόλ, η μεγάλη η τριμετρη. Ο Τριαντάφυλλος είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά;

Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στον γάμο. Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ αλλα δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά.

Δόθηκαν από ανθρώπους που είναι φίλοι και ήθελαν να προμοτάρουν την δουλειά τους μέσα από μένα. Το Faidra Colllection που έδωσε τα νυφικά, ήταν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η wedding planer ήταν κι αυτή δωρεάν. Ο γάμος μου δεν κόστισε γιατί ήμουν εγώ. Τους διαφήμισα όλους μέσα από τα stories μου. Έχω να το ζήσω αυτό από το Survivor».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.