Stranger Things: Στην Ελλάδα για διακοπές πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς (φωτό)

Ο λόγος για τον Νόα Σναπ, γνωστό ως «Γουίλ»

Stranger Things: Στην Ελλάδα για διακοπές πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς (φωτό)

Πολλοί είναι οι σταρ διεθνούς φήμης που πέρασαν φέτος από την Ελλάδα προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές τους. Τώρα, και ένα μέλος της δημοφιλούς παρέας του Stranger Things φαίνεται πως επέλεξε τη χώρα μας για να χαλαρώσει, σε ολιγοήμερες διακοπές.

Ο λόγος για τον Νόα Σναπ, γνωστό ως «Γουίλ» από τη σειρά «Stranger Things».

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Stranger Things» βρίσκεται στη χώρα μας και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με το κοινό του.

Αν και οι περισσότεροι επώνυμοι επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, εκείνος αποφάσισε να την επισκεφτεί τώρα που ο τουρισμός «έπεσε» και τα πράγματα στη Σαντορίνη «ηρέμησαν».

Ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες με τον ίδιο να ποζάρει, ενώ πίσω του απλώνεται το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

310817608_1188966108634121_4118272031073312454_n
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη λεζάντα ο Νόα Σναπ δεν έγραψε τίποτα, παρά μόνο έκανε γνωστή την τοποθεσία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.