ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκινεί ο φίλος του Π.Νάτση: «Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο – Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε»

Συγγενείς και φίλοι ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται κοντά τους

Συγκινεί ο φίλος του Π.Νάτση: «Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο – Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε»

Ο καλύτερος φίλος του Πάνου Νάτση, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό.

«Θα μας πάρει καιρό να συνειδητοποιήσουμε ότι λείπει ο Πάνος Νάτσης. Ήταν ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος του κόσμου. Πολλές φορές τον σκεφτόμαστε να μπαίνει χαμογελαστός από μια πόρτα και να λέει “πλάκα έκανα, έλα πάμε να βγούμε να διασκεδάσουμε”. Ήταν οι πιο περίεργες πρόβες της ζωής μου μετά το θάνατό του. Ο Πάνος μου είχε πει να διαβάσω τα κείμενα για να τον αντικαταστήσω επειδή φοβόταν ότι είχε Covid», ανέφερε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος μιλώντας πρώτη φορά για τον Πάνο Νάτση και τα συναισθήματά του όταν κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο θέατρο.

«Όταν φεύγω από το θέατρο στεναχωριέμαι πολύ, επειδή βγαίναμε πάντα, περιμένω τον Πάνο να με πάρει τηλέφωνο. Από τον Πάνο έχω κρατήσει αμέτρητες όμορφες στιγμές», είπε ακόμη ο Ευθύμης Γεωργόπουλος.

«Το ότι καταφέραμε να βγούμε στην σκηνή μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση ήταν ένα κατόρθωμα 8 ηθοποιών και του Γιώργου Καπουτζίδη. Η συνεργασία με το Γιώργο Καπουτζίδη είναι πολύ ωραία», εξήγησε ο Ευθύμης Γεωργόπουλος σχετικά με την παράσταση “Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!” στο θέατρο ΗΒΗ.

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η πανδημία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τους ηθοποιούς, όλοι οι ηθοποιοί πήραμε τα μπαρ. Στο παρελθόν έχω δουλέψει delivery με ποδήλατο, πραγματογνώμονας σε ασφαλιστικές εταιρίες, σερβιτόρος σε καφέ, σε μπαρ. Η μαμά μου έλεγε “ο μικρός πάει σε δραματική σχολή” και ο μπαμπάς απάντησε “από μικρός ήταν καραγκιόζης, τι δουλειά έχει με το δράμα;”. Δεν έχω αγοράσει ακόμα τηλεόραση, όταν πάω στον αδελφό μου κρυφοβλέπω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έστειλε και ένα μήνυμα στον αδικοχαμένο φίλο του, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του: «Αν είχε την δυνατότητα ο Πάνος Νάτσης να με ακούσει θα του έλεγα “ραντεβού 9 η ώρα όπου θέλει, να τα πούμε λίγο”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.