ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συγκινεί το νέο μήνυμα του Γ.Αγγελόπουλου μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος»

Η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε

Συγκινεί το νέο μήνυμα του Γ.Αγγελόπουλου μετά τον θάνατο της μητέρας του – «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος»

Μια νέα φωτογραφία και ένα μήνυμα δημοσίευσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του που «έφυγε» από τη ζωή μια μέρα μετά τον γάμο του,

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο ίδιος Γιώργος Αγγελόπουλος χθες μέσα από instastories.

«Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με το θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πως έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά σε instastory του.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα του και τη Δήμητρα Βαμβακούση και σχολίασε: «Ήσουν σπουδαία Μάνα και Άνθρωπος. Η αντίσταση σου, η επιμονή σου και η αξιοπρέπειά σου με δίδαξε. Καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ».

Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ στη δεξίωση του γάμου του, είχε πει με τρεμάμενη φωνή: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου. Και εύχομαι όλα τα παιδιά να έχουν μητέρα σαν τη δική μου» και λύγισε.

Δείτε παρακάτω το νέο μήνυμα που δημοσίευσε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.