ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύντροφος Α.Μανθόπουλου: «Έρχομαι στο νεκροταφείο και πίνουμε καφέ μαζί – Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα»

Οι δηλώσεις της Ε.Σταμοπούλου για την απώλεια του ηθοποιού

Σύντροφος Α.Μανθόπουλου: «Έρχομαι στο νεκροταφείο και πίνουμε καφέ μαζί – Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα»

Η Ε.Σταμοπούλου, η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, Αίαντα Μανθόπουλου, έκανε κάποιες δηλώσεις για την απώλεια του αγαπημένου της, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν κάλεσε τη σύζυγό του στο μνημόσυνο.

Όπως είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Όλη την ημέρα περιμένω αυτή την ώρα που θα έρθω κοντά του, θα κάτσω να πιούμε τον καφέ μας, όπως κάναμε κανονικά.

Οπότε αυτό το κρατάω περισσότερο για μένα, αλλά νομίζω ότι κάτι σημαίνει και για αυτόν».

Για την επιλογή της να κάνει το μνημόσυνο του συντρόφου της την ημέρα των γενεθλίων της, είπε: «Ξέροντας ότι δεν μπορώ να του κάνω άλλο δώρο εκεί που είναι, ήθελα να του αφιερώσω την ημέρα των γενεθλίων μου, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν επρόκειτο να τα γιορτάζω και σκέφτηκα ότι ήταν ένα πάρτι για τον Αίαντα.

Νομίζω ότι το πέτυχα γιατί κάλεσα ανθρώπους που και τον αγαπούσαν και ήταν κοντά του».

Συνέχισε, αναφερόμενη στην εν διαστάσει σύζυγό του, Στέλλα Τσιάτσιου, λέγοντας: «Συνειδητά δεν την κάλεσα στο μνημόσυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχω καμία επαφή μετά την ημέρα της ανακοίνωσης του θανάτου του Αίαντα με την κυρία Τσάτσιου και το κάνω συνειδητά, δεν πρέπει να ανακατευτώ, πιστεύω ότι ο Αίαντας θα πρέπει να φύγει με όσο το δυνατό λιγότερες στεναχώριες για εκεί που πάει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.