ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Σύζυγος Σ.Φωκά: «Μου κούνησε το κεφάλι και έφυγε στην αγκαλιά μου»

«Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει»

Σύζυγος Σ.Φωκά: «Μου κούνησε το κεφάλι και έφυγε στην αγκαλιά μου»

Ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 10/11 σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και τους οικείους του.

Η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, ήταν πάντα στο πλευρό του, ιδιαίτερα την περίοδο που εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του.

Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της.

«Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και έχει την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού».

«Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο».

«Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό», δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.