ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Άνιστον για Μ.Πέρι: «Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα – Ήταν χαρούμενος»

«Ελπίζω να ξέρει ότι τον αγάπησαν με έναν τρόπο που δεν το είχε πιστέψει ποτέ ο ίδιος»

Τ.Άνιστον για Μ.Πέρι: «Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα – Ήταν χαρούμενος»

Η Τζένιφερ Άνιστον, μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι στο περιοδικό «Variety».

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Ήταν ευτυχισμένος, αυτό ξέρω μόνο», είπε συγκινημένη ενώ η συμπρωταγωνίστρια της στο «The Morning Show» Ρις Γουίδερσπουν της κρατούσε το χέρι. «Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενος».

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο κόσμος ελπίζει να τον θυμάται «όπως θα ήθελε εκείνος», έναν άνθρωπο που έζησε καλά και βοήθησε και άλλους.

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε τόσο σκληρά. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια», συνέχισε η σταρ.

Ο Πέρι έφυγε από την ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών. Ταυτίστηκε με τον ρόλο του ως Τσάντλερ Μπινγκ στα 236 επεισόδια των «Friends» μαζί με την Άνιστον και τους Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλανκ και Ντέβιντ Σουίμερ.

«Είναι τόσο όμορφο», δήλωσε η Άνιστον για την «έκρηξη» αγάπης από τους θαυμαστές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελπίζω να ξέρει ότι τον αγάπησαν με έναν τρόπο που δεν το είχε πιστέψει ποτέ ο ίδιος», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.