ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τ.Καμπουρέλη: «Δεν επικοινωνώ με τον Β.Γκουρούση – Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας»

«Εγώ έχω αγάπη με τον σύντροφό μου και με προστατεύει»

Τ.Καμπουρέλη: «Δεν επικοινωνώ με τον Β.Γκουρούση – Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας»

Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τον πρώην σύζυγο της Βασίλη Γκουρούση.

«Υπήρξε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας. Αν ήταν να αποκαλύψω κάτι, θα μπορούσα σε οποιαδήποτε συνέντευξή μου να πω τα πάντα.

Τώρα αν ο πρώην σύζυγός μου έχει μία κοπέλα που είναι 29 ετών είτε είναι 49 χρονών, είτε συζεί είτε όχι είτε είναι παντρεμένος είτε δεν, είναι σκασίλα μου» δήλωσε η γνωστή επιχειρηματίας υπογραμμίζοντας, μάλιστα, πως «ας λέει ό,τι θέλει, εγώ είμαι μία χαρά και δεν με πειράζει ό,τι και να λέει».

«Εγώ έχω αγάπη με τον σύντροφό μου και με προστατεύει.

Δεν ισχύει αυτό που λέει (σ.σ. ο Βασίλης Γκουρούσης), τελευταία δεν έχουμε επικοινωνία και είμαι ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταία δεν επικοινωνούμε καθόλου» δηλώνει, επίσης, η Τέτα Καμπουρέλη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του OPEN.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.