ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Κλούνεϊ για Μ.Πέρι: «Δεν ήξερα ότι έπαιρνε 12 Vicodin την ημέρα – Η επιτυχία δεν φέρνει την ευτυχία»

«Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι δεν ήταν χαρούμενος»

Τ.Κλούνεϊ για Μ.Πέρι: «Δεν ήξερα ότι έπαιρνε 12 Vicodin την ημέρα – Η επιτυχία δεν φέρνει την ευτυχία»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παραχώρησε συνέντευξη στο Deadline και μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του επιτυχημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι. 

«Ήξερα τον Ματ από τότε που ήταν 16 ετών. Συνηθίζαμε να παίζουμε μαζί paddle tennis, είναι περίπου 10 χρόνια μικρότερος από εμένα. Και ήταν ένα υπέροχο, αστείο, αστείο, αστείο παιδί» είπε ο Αμερικάνος σταρ.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ μίλησε επίσης για τα όνειρα του Μάθιου Πέρι όπως τα είχε μοιραστεί μαζί του. «”Απλά θέλω να μπω σε μια κωμική σειρά, φίλε. Θέλω απλώς να συμμετάσχω σε μια κανονική κωμική σειρά και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη”, μας έλεγε», θυμάται ο Κλούνεϊ. Και πράγματι, ο Μάθιου Πέρι πήρε τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια», αλλά όπως λέει ο Τζορτζ Κλούνει «δεν του έφερε χαρά ή ευτυχία ή γαλήνη».

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί συνυπήρχαν για πολλά χρόνια σε καθημερινή βάση, καθώς για πολλά χρόνια δούλευαν στο ίδιο στούντιο του NBC. Ο Matthew Perry πρωταγωνιστούσε στα «Φιλαράκια», ο George Clooney πρωταγωνιστούσε στην επίσης επιτυχημένη σειρά «Εντατική». «Ήμασταν ο ένας δίπλα στον άλλον, ήταν σκληρό να το βλέπεις γιατί δεν ξέραμε τι συνέβαινε με εκείνον», θυμάται ο Κλούνεϊ.

«Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι δεν ήταν χαρούμενος αλλά δεν είχα ιδέα ότι έπαιρνε 12 Vicodin την ημέρα και όλα αυτά τα πράγματα για τα οποία είχε μιλήσει, όλα αυτά τα θλιβερά πράγματα. Αυτό σου λέει ότι, απλά, η επιτυχία και τα χρήματα δεν φέρνουν, αυτομάτως, την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου και τη ζωή σου», συμπληρώνει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Μάθιου Πέρι έχει μιλήσει δημόσια για την μάχη με τον εθισμό που τον βασάνισε σε όλη του την ζωή. Επίσης, έχει εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τον τρόπο που του στάθηκαν οι συμπρωταγωνιστές του στην σειρά «Φιλαράκια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι σαν τους πιγκουίνους. Στη φύση, όταν κάποιος είναι άρρωστος ή πολύ τραυματισμένος, οι άλλοι πιγκουίνοι το περιβάλλουν και το στηρίζουν και περπατούν μαζί του μέχρι ο πιγκουίνος να μπορέσει να περπατήσει μόνος του. Και κάπως έτσι έκανε το καστ για μένα», είχε δηλώσει στο People ο αγαπημένος πρωταγωνιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.