ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Κωστής: «Το έγκλημα πρέπει να το λέμε την στιγμή που γίνεται – Να μην το θυμόμαστε όταν περάσουν τα χρόνια»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»

Τ.Κωστής: «Το έγκλημα πρέπει να το λέμε την στιγμή που γίνεται – Να μην το θυμόμαστε όταν περάσουν τα χρόνια»

Ο Τάσος Κωστής μίλησε για το #MeToo, με αφορμή τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τις καταγγελίες περί κακοποίησης.

Ο γνωστός ηθοποιός σχολίασε την απουσία του Πέτρου Φιλιππίδη από τη δικαστική αίθουσα: «Περιμένατε να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όχι. Πάντα υπάρχουν οι αναβολές στις δίκες, ποτέ δεν γίνονται στην ώρα τους».

Σύμφωνα με τον Τάσο Κωστή, οι αναφορές που σχετίζονται με την σεξουαλική παρενόχληση ή οποιαδήποτε άλλη κακοποιητική συμπεριφορά θα πρέπει να γίνονται εκείνη τη στιγμή και όχι να αφήσουν τα θύματα τον χρόνο να περνάει.

«Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα», δήλωσε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πηγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν πρόκειται να πάω, γιατί προτιμάω να μιλάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου», τόνισε ο ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.