ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τ.Λόπεζ και Μ.Άφλεκ: Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες (βίντεο)

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίστηκαν μαζί σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες

Τ.Λόπεζ και Μ.Άφλεκ: Έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες (βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, την ώρα που «φουντώνουν» οι φήμες ότι παίρνουν διαζύγιο, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από 47 μέρες.

Η 54χρονη τραγουδίστρια και ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίστηκαν μαζί σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες για να υποστηρίξουν τα παιδιά τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ζευγάρι έφτασε ξεχωριστά στο event, αλλά και οι δύο φορούσαν τις γαμήλιες βέρες τους. Στο τέλος, φωτογραφίες δείχνουν τον Άφλεκ να συνοδεύει τη Λόπεζ και τη 16χρονη Emme.

Πριν από αυτό, η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους ήταν στη Νέα Υόρκη στις 30 Μαρτίου.

Φήμες λένε ότι πλέον ζουν σε ξεχωριστά σπίτια, ενώ αυτές εντάθηκαν ακόμα περισσότερο όταν η Τ.Λόπεζ έκανε like στο παρακάτω κείμενο της personal coach Lenna Marsak:

«Δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον που:

Δεν έχει ακεραιότητα και δεν παρέχει συναισθηματική ασφάλεια. Η εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε σχέσης. Χωρίς ακεραιότητα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς τα λόγια, τις πράξεις ή τις προθέσεις κάποιου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον φόβου, άγχους και συναισθηματικής αστάθειας, που κάνει δύσκολο το να αισθανθείς ασφαλής μέσα σε μία σχέση.

Δεν σέβεται το χρόνο σου και θεωρεί ότι δεν είναι σημαντικό να σου απαντήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δεν έχει επικοινωνιακές ικανότητες.

Δεν ξέρει ποιος είναι και τι θέλει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο για τη νέα δημόσια εμφάνισή τους:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.