ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Μασίνο: «Άρχισα πάρα πολύ νωρίς τα ναρκωτικά – Νόμιζα ότι ήταν κουλ»

«Μέχρι τα 16, τα σταμάτησα όλα»

Τ.Μασίνο: «Άρχισα πάρα πολύ νωρίς τα ναρκωτικά – Νόμιζα ότι ήταν κουλ»

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Τζούλι Μασίνο μίλησε για την εφηβεία της, αλλά και τα ναρκωτικά που ξεκίνησε πολύ νωρίς.

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη κι έφυγα από την οικογένειά μου 15 χρονών. Άρχισα πάρα πολύ νωρίς τα ναρκωτικά. Νόμιζα ότι ήταν κουλ. Αλλά μέχρι τα 16, τα σταμάτησα όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μαθήματα φωνητικής που έκανε. «Έκανα 35 χρόνια μαθήματα φωνητικής.

Έσωσα πολύ κόσμο που είχε θέμα με τη φωνή του. Μια φορά, μια μαθήτρια μου είπε με ύφος “Τζούλι, θέλω να γίνω σταρ”. Της είπα “μπράβο σου, εκεί είναι η πόρτα, μπορείς να φύγεις”», περιέγραψε.

Όσο για το Fame Story, δήλωσε: «Ακόμα μου λένε “πού είσαι; Γιατί δεν είσαι στο Fame Story;”.

Μου έκαναν πρόταση για το Fame Story, αλλά τους είπα ότι αν θέλουν να κάνουμε κάτι, θα πρέπει να είμαι κάθε εβδομάδα μέσα για τα παιδιά. Δεν στενοχωρήθηκα που δεν είμαι στο Fame Story, γιατί είναι πολλές ώρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, είπε: «Πιστεύω στα μεταφυσικά. Είχα δει το πρόσωπο του μπαμπά μου να έρχεται πολύ κοντά μου. Από τότε, ξέρω ότι είναι καλά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.