ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ.Μομόα: «Ζω στον δρόμο – Βρίσκομαι σε περίεργα μέρη»

«Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή»

Τ.Μομόα: «Ζω στον δρόμο – Βρίσκομαι σε περίεργα μέρη»

Ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» Τζέισον Μομόα, φέρεται πως ζει στον δρόμο μετά το διαζύγιό του από τη Λίσα Μπονέ.

«Δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», δήλωσε στο «Entertainment Tonight» την Τετάρτη. «Ζω στον δρόμο».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι εργάζεται για τη σειρά docuseries «On the Roam», η οποία παρακολουθεί τις συναντήσεις του με τεχνίτες, μουσικούς και αθλητές καθώς ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αμερική.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

«Βρίσκομαι πάντα σε αυτά τα περίεργα μέρη», είπε, προσθέτοντας ότι οι θαυμαστές του μένουν έκπληκτοι όταν τον βλέπουν να εμφανίζεται σε μικρές πόλεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συμβαίνει συνέχεια. Λένε: “Τι στο διάολο κάνεις στα μέρη μας;”», συνέχισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.