ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Παντελίδης για Β.Καρρά: «Ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή – Άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία» 

«Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη»

Τ.Παντελίδης για Β.Καρρά: «Ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή – Άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία» 

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και αναφέρθηκε στον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

«Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη. Τεράστιος καλλιτέχνης, τεράστιος άνθρωπος. Έχει αφήσει το δικό του στίγμα σε όλη την ελληνική δισκογραφία και όχι μόνο. Ήταν δεύτερος πατέρας για τον Παντελή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όπως και ο Καρράς έλεγε για τον αδερφό μου ότι είναι γιος του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Τεράστια αγάπη και αλληλοσεβασμό ο ένας για τον άλλο. Φυσικά, τον είχα γνωρίσει. Είχαμε κάνει και μια μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη στο Ισραήλ. Ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης που υπάρχει στη δισκογραφία, δάσκαλος, πατέρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.