ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τ.Σωτηροπούλου: «Τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από το Instagram – Δεν ντρέπομαι»

«Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας - Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δεν δούλευα για μεγάλο διάστημα»

Τ.Σωτηροπούλου: «Τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από το Instagram – Δεν ντρέπομαι»

H Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, για τα χρήματα που βγάζει από το Instagram, αλλά και για τον χώρο της υποκριτικής.

Η ηθοποιός αρχικά, δήλωσε: «Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς, υπάρχει η φιλοσοφία “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”. Οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γιώργου Λάνθιμου. «Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου για μένα είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, αισθάνομαι ντροπή», σχολίασε.

Όσο για τους ρόλους που έχει αναλάβει, ανέφερε: «Δεν με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμετοχή μου στο “Skyfall”. Είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου.

Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δεν δούλευα για μεγάλο διάστημα. Ήρθαν σπουδαίοι ρόλοι στη ζωή μου, τόσο στο “Milky Way”, όσο και στις “Ψυχοκόρες”. Είμαι πολύ ευγνώμων. Τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια. «Η ζωή μου δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον γάμο μου με τον Κωστή Μαραβέγια, νιώθω ασφάλεια και προστασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πιο συχνός λόγος που τσακωνόμαστε είναι γιατί δεν κλείνω καλά τα καπάκια και πέφτουν όλα κάτω. Αυτό που με εκνευρίζει στον Κωστή είναι ότι είναι αφηρημένος και με ρωτάει συνεχώς, πού βρίσκονται πράγματα που είναι μπροστά του», είπε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.