ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τ.Στασινοπούλου για καταγγελία κατά Α.Γεωργούλη: «Είμαι καχύποπτη – Να μου έλεγες για καμία κουκλάρα»

«Μιλάμε για μια ασήμαντη»

Τ.Στασινοπούλου για καταγγελία κατά Α.Γεωργούλη: «Είμαι καχύποπτη – Να μου έλεγες για καμία κουκλάρα»

Στην καταγγελία που έγινε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, για βιασμό και ξυλοδαρμό, αναφέρθηκε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

«Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ, πάντως, είμαι καχύποπτη.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες. Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό, θόλωσε το παιδί. Εδώ δεν έχει «θόλωσε». Μιλάμε για μια ασήμαντη», είπε η Τιτίκα Στασινοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός είχε μια… κακή κουβέντα για πρόσωπα της τηλεόρασης που απασχολούν την επικαιρότητα.

«Είδα το Maestro αλλά δεν έπεσα και ξερή να πω: μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι θεατής.

(…) Δε νομίζω ότι η Ελίνα Παπίλα έχει το χρυσό «κερατάκι» της πρώτης. Ο Νίκος Μουτσινάς δε νομίζω ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά, ίσως βαρέθηκε αυτό που κάνει. Είναι κι αυτό μες στο πρόγραμμα, ο ίδιος είναι ένα χαρισματικό άτομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(…) Δεν χάνω και τίποτα που δε βλέπω το GNTM. Η Βίκυ Καγιά έχει την υποδομή και το πρωτογενές υλικό για να κάνει κάτι, είναι καλή. Η Κατερίνα Καραβάτου μου είναι αδιάφορη στο My Style Rocks».
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.