ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τα «έβαλε» πάλι με τους δημοσιογράφους ο Γ.Νταλάρας: «Μπράβο θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε»

«Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε» είπε

Τα «έβαλε» πάλι με τους δημοσιογράφους ο Γ.Νταλάρας: «Μπράβο θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε»

Ο Γιώργος Νταλάρας τα «έβαλε» πάλι με τους δημοσιογράφους το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου.

Ο τραγουδιστής έδωσε το παρών στην παρουσίαση ενός βιβλίου και έξω από το βιβλιοπωλείο όπου πραγματοποιήθηκε η ανάλογη εκδήλωση, τον περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία για μία δήλωση.

Η αντίδρασή του δεν διέφερε από εκείνες των τελευταίων μηνών, με τον Γιώργο Νταλάρα να προβαίνει σε νέο ξέσπασμα εναντίον των ανθρώπων που προσπαθούν να αποσπάσουν δηλώσεις του. Ο ίδιος αφού είπε «τρέχω σαν τρελός» γύρισε την πλάτη του και έφυγε με γρήγορο περπάτημα μακριά από τις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν για την επικείμενη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα, που έχει κάνει διαφημίσεις, κάτι το οποίο κατέκρινε πριν από λίγο καιρό. Σε αυτό, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε σε ειρωνικό τόνο: «Μου αρέσει αυτό που κάνετε, είσαστε καταπληκτικοί, συνεχίστε, μπράβο. Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε».

Το πρώτο ξέσπασμα κατά των ρεπόρτερ

Έναν μήνα νωρίτερα, όταν ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για ένα αφιέρωμα για τον Βασίλη Τσιτσάνη, ξέσπασε κατά των ρεπόρτερ που τον περίμεναν για να επανατοποθετηθεί σχετικά με όσα είχε αναφέρει για τους νεότερους συναδέλφους του σε συνέντευξη.

Οι δημοσιογράφοι όμως από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει “είναι ντροπή αυτό που κάνεις”».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» και της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκτοτε, ακολούθησαν κι άλλες αμήχανες στιγμές με τον Γιώργο Νταλάρα και τους ρεπόρτερ που τον πλησίασαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.