ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα έβγαλε όλα στη φόρα: Η Λούρδη Λεόν χωρίς σουτιέν και με διάφανο φόρεμα (φώτο)

Τολμηρή εμφάνιση από την κόρη της Μαντόνα

Τα έβγαλε όλα στη φόρα: Η Λούρδη Λεόν χωρίς σουτιέν και με διάφανο φόρεμα (φώτο)

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, πόζαρε χωρίς σουτιέν σε ένα τολμηρό see-through δικτυωτό φόρεμα και πλατφόρμες μαζί με άλλες διασημότητες σε ένα πάρτι γεμάτο σταρ στη Νέα Υόρκη.

Η 26χρονη, η οποία είναι το μεγαλύτερο παιδί του ποπ είδωλου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση της «Victoria’s Secret» για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν για να γιορτάσει την επιστροφή του θρυλικού runway show της μάρκας εσωρούχων.

Το «Victoria’s Secret World Tour», το οποίο είναι το πρώτο σόου της μάρκας μετά από τέσσερα χρόνια, περιλαμβάνει σούπερ μόντελ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Γουίνι Χάρλοου, καθώς και μια ερμηνεία από την Doja Cat. Διασημότητες όπως η ίδια η Λούρδη Λεόν, η Τζίτζι Χαντίντ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Τζούλια Φοξ ήταν στο κοινό για την πασαρέλα, η οποία έχει γυριστεί για το Amazon Prime και θα προβληθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μοντέλο και μουσικός Λούρδη Λεόν, η οποία είναι γνωστή για τις τολμηρές της επιλογές μόδας στο κόκκινο χαλί, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα για το διάσημο πάρτι της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο σχεδίασε η ουκρανικής καταγωγής και αμερικανικής καταγωγής σχεδιάστρια Νατάλια Φέντνερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.