ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» εξέδωσαν ανακοίνωση για τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν οικογένεια – Χρειαζόμαστε χρόνο να θρηνήσουμε»

Μετά από τρεις μέρες σιωπής, οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς προχώρησαν σε κοινή δήλωση

Τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» εξέδωσαν ανακοίνωση για τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν οικογένεια – Χρειαζόμαστε χρόνο να θρηνήσουμε»

Οι πρωταγωνιστές της κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια», προχώρησαν σε κοινή δήλωση για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή τους, Μάθιου Πέρι., τρεις μέρες μετά το τραγικό γεγονός.

Οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Ντέιβιντ Σουίμερ, σε δήλωσή τους στο People αναφέρουν: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Ο Μάθιου Πέρι αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, για τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στην σειρά «Τα Φιλαράκια» που έκανε πρεμιέρα το 1994 και έκλεισε τον κύκλο της το 2004.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακοίνωση για τον χαμό του Μάθιου Πέρι εξέδωσαν και οι συνδημιουργοί της σειράς, Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν καθώς και ο εκτελεστικός παραγωγός Κέβιν Μπράιτ, τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά, βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο του αγαπημένου μας φίλου Μάθιου. Φαίνεται ακόμα αδύνατο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι αισθανόμαστε ευλογημένοι που τον είχαμε ως μέρος της ζωής μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.