ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τάμτα: Δείτε την σε σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα

Βρέθηκαν μαζί σε ταξίδι αναψυχής στην Αμερική

Τάμτα: Δείτε την σε σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της Πάρη Κασιδόκωστα

7 χρόνια απόλυτου έρωτα βιώνουν η Τάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας, με το ζευγάρι να έχει καταφέρει να κρατήσει ένα απίστευτα διακριτικό προφίλ όλο αυτό το διάστημα και όταν μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές στα social, είναι πάντα από την καρδιά τους και όχι για εντυπώσεις.

Σε μία από τις σπάνιες αναρτήσεις που αφορούν τα προσωπικά της, η 41χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφικό υλικό από ταξίδι που πραγματοποίησε πριν από λίγους μήνες με τον 40χρονο επιχειρηματία αγαπημένο της.

Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και σε ένα πλάνο που απεικονίζεται το πάσο εισόδου από το J.P. Morgan Club, ταξίδεψε στην Αμερική στις αρχές Απριλίου και στις εν λόγω φωτογραφίες φαίνεται πως παρακολούθησαν αγώνα NBA με matchy-matchy looks.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια φορά κι έναν καιρό στην Αμερική», έγραψε ως λεζάντα η Τάμτα στο post της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.