ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέα Πρέλεβιτς: Ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων η κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα «Μπάνε»

«Σήμερα δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα» δήλωσε η επιχειρηματίας

Τέα Πρέλεβιτς: Ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων η κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα «Μπάνε»

Η Τέα Πρέλεβιτς, κόρη του Μπράνισλαβ Πρέλεβιτς, ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και εξήγησε τον λόγο, που το έκανε.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια.

Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι η Τέα Πρέλεβιτς σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε αναφερθεί και στον σύντομο γάμο της, που έκανε στα 26 της με έναν Ινδό που προέρχεται από βασιλική οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει, σε συνέντευξή της στο «The 2night Show»:

«Ήμουν παντρεμένη βασικά ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες κάπου εκεί, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήμουν 25 χρονών, παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα.

Ο πρώην άνδρας μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Αλλά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται.

Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ινδία, έχω πάει και στο παλάτι. Είναι από τις πιο όμορφες χώρες. O γάμος μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Λονδίνο. Το χειμώνα θα κάναμε παραδοσιακό Ινδικό γάμο, αλλά ακυρώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Του εύχομαι ότι καλύτερο, χωρίσαμε γιατί είχαμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.