ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τερέζα: «Αν ο Τ.Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Α.Γκερέκου»

«Τον Τ.Βοσκόπουλο τον γνώρισα σε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του»

Τερέζα: «Αν ο Τ.Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Α.Γκερέκου»

Η τραγουδίστρια Τερέζα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την συνεργασία της με τον αείμνηστο τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο.

«Τον Τόλη Βοσκόπουλο τον γνώρισα σε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, όταν χώριζε με τη Τζούλια. Όμως ήταν ένας κύριος. Θαυμάζω και λατρεύω την Άντζελα Γκερέκου. Πιστεύω ότι αν έζησε αυτά τα επιπλέον 20 χρόνια ο Τόλης, τα έζησε γιατί είχε την Άντζελα δίπλα του», δηλώνει η Τερέζα για τον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Μια μέρα ήμασταν στο βενζινάδικο και βάζαμε βενζίνη. Πίσω ήταν η Καλομοίρα και δίπλα μου καθόταν η μητέρα μου. Είχα πει στην Καλομοίρα: θα πας Eurovision θες δεν θες. Μου λέει: ε θα δούμε, δεν ξέρω. Της λέω: Καλομοίρα, παίζεις; Εγώ δεν παίζω», αφηγείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Με κοιτάει η μητέρα μου και μου λέει: δώσε μου ένα στυλό κι ένα χαρτί. Βγαίνω να πληρώσω τη βενζίνη και όταν ξαναμπήκα στο αμάξι μου λέει η μητέρα μου: έγραψα ένα τραγούδι, το «Παίζεις», για την Καλομοίρα. Εκεί κατάλαβα ότι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία», αποκαλύπτει η Τερέζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή μου είπε ότι έχει γράψει 2-3 τραγούδια για τη μικρή. Ξέρει η Καλομοίρα ότι ανά πάσα στιγμή έχουμε κάποια τραγούδια για εκείνην», συμπληρώνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.