ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Απέργη: «Από μικρή ταλαιπωρούμαι από κρίσεις επιληψίας»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει μόνη της παιδί

Θ.Απέργη: «Από μικρή ταλαιπωρούμαι από κρίσεις επιληψίας»

Σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η Θωμαΐς Απέργη η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από τα 18 της ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει μόνη της παιδί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Από 18 ετών ταλαιπωρούμαι από κρίσεις επιληψίας. Μου προκαλούσε απώλεια συνείδησης. Φοβόμουν, όμως ποτέ δεν άφησα την ασθένεια να με καταβάλλει. Στην αρχή αντιμετώπισα την επιληψία ανεύθυνα. Έκανα πράγματα επικίνδυνα.

Θέλω πολύ να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω μονή μου παιδί, αν και δεν θα το ήθελα».

Παράλληλα, μίλησε και για τους θαυμαστές της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ένας θαυμαστής μου είχε στείλει 600 τριαντάφυλλα. Με έχουν απατήσει και τους χώρισα αμέσως. Πλέον, ίσως να μπορούσα να τη συγχωρήσω. Μιλάω με όλους τους πρώην μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.