ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Θ.Ευθυμιάδης: «Δεν δικαιούμαι να φάω κάτι αν δεν έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να το κοιτάξω στα μάτια»

Ο λόγος που μένει για 3-4 μέρες, χωρίς φαγητό και νερό

Θ.Ευθυμιάδης: «Δεν δικαιούμαι να φάω κάτι αν δεν έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να το κοιτάξω στα μάτια»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, ανέφερε πως δεν έχει το δικαίωμα να φάει κάτι αν δεν έχει την ψυχική και σωματική δύναμη να το κοιτάξει στα μάτια.

Παράλληλα, τόνισε πως μένει για τέσσερις ημέρες, χωρίς φαγητό και νερό.

«Δεν είμαι vegan, γιατί τρώω μέλι και αυγά. Έχω μεγαλώσει σε χωριό κι έχω παρευρεθεί και βοηθήσει σε σφαγές ζώων για να τα φάμε.

Όταν μέσα μου χτύπησε ένα καμπανάκι κι είδα ότι δεν έχω πλέον την ψυχική δύναμη, το ψυχικό και σωματικό σθένος να σφάξω ένα γουρούνι, μια κότα, δημιούργησα έναν προσωπικό και ηθικό κώδικα διατροφής για μένα και μόνο για μένα. Δεν τον επιβάλω σε κανέναν, ούτε στα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο κώδικας αυτός λέει ότι δεν δικαιούμαι να φάω κάτι, αν δεν έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να το κοιτάξω στα μάτια. Σταμάτησα να τρώω ψάρι, όταν όντας ψαροντουφεκάς, δεν είχα τη δύναμη να πατήσω την σκανδάλη και να σκοτώσω το ψάρι».

Τέλος, εξήγησε τον λόγο που απέχει από νερό και φαγητό για κάποιες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν γράφω τα βιβλία μου, κάνω ξηρασία για 3-4 μέρες. Απέχω και από το νερό, για να έρθουν οι αναμνήσεις καθαρές μέσα μου», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.